Lea, Níla, Kloé, Míra, Zora, Noa, Lili (a) / Katinka, Emília, Viktória, Éva, Hajna, Tímea? Melyik tetszik, hogyan kombinálnád?
Minek 2 nev?
Egy szep nevet adni a babanak jobb!
Lili- Lea
Zora- Mira
Nila- Kloe
Emilia- Lilia
Noa- Zora
A tobb nem tetszik..:)
Nehéz ezeket összekombinálni, főleg a vezetéknévvel együtt.
Az újak közül az L betűvel kezdődőek nem túl szerencsések a vezetéknév L vége miatt, mert összeolvadnak. Pedig a Lea és a Lili tetszett még a legjobban, de így nem jó sajnos.
Régiek közül a Tímea és az Emília tetszik a legjobban és ezek harmonizálnak is egymással. (Becézve Timi/Mimi/Mea és Emi/Mili/Lia)
Emília jelentése versengő, igyekvő, Tímea pedig jó+tisztelet. Második névnek is lehetne valami szép jelentésű nevet választani.
Úgyhogy én alapból erre szavazok:
Paál Emília
Paál Tímea/ Paál Viktória
Esetleg második névnek lehetne modernebb neveket választani, de nem az általad felsoroltakból választanék, mert annyira nem passzolnak. hanem pl.:
Paál Emília Zoé (élet)
Paál Emília Róza
Paál Emília Zara (ragyogó, sugárzó)
Paál Tímea Édua (a hold fölkel)
Paál Tímea Blanka (fényes, ragyogó)
Paál Tímea Ivett (tiszafa)
Paál Tímea Linett (ez a Károlyból jön)
Paál Tímea Odett (birtok, vagyon)
Amik még nem rosszak de a vezetéknévhez szerintem nem illenek:
Noa Viktória
Mira Tímea
Mira Viktória
14:14 mondtam a férjemnek, amiket írtál, a Zara névbe most teljesen beleszeretett :))
No, jelen pillanatban úgy fest, hogy az Emília lesz az egyik befutó, és Liának fogjuk becézni, ami kompromisszum végülis, mert hasonlít szerintem - a Leára. A Zarával én még barátkozom, mert férjem nem nagyon akar lemondani róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!