Két hónapos a babám. Jó az idő, lehet kint levegőzni, sétálni. De fogalmam sincs hogy öltöztessem. Mikor nem öltőztetem túl? Mit adjak rá hogy pont jó legyen, és megse fázzon?
rövid ujjú body, vékony hosszúujjú felső, nadrág
vékony pulcsi, vékony dzseki. és közepes vastagságú takaró. az fontos, mert le tudod venni róla, vagy jól bebugyolálni, ha elmegy a nap.
Mi így indultunk el reggel. Aztán hogy így süt a nap, ilyenkor séta közben szoktam eldönteni, ha ilyen meleg van vagy a kis dzsekit, vagy a vékony pulcsit veszem le róla.
Mindig egy réteggel több legyen mint Rajtad. Széltől azért óvjad, mert hideg sem bántja őket, de az erős szél igen.
Nekem is lutri volt mindig a dolog, egyszer jeges volt a keze, másszor meg ömlött róla a viz. Úgy döntöttem, hogy a babát nem öltöztetem nagyon: r.ujjú pamut body, hosszú ujjú pamut lábas, rá egy könnyű kezeslábas vagy esetleg egy kisnadrág+pulcsi. Fejére pamut sapka. És két-három takaró. Ha szél támadt, rátettem egyel többet, ha napra értünk, akkor levettem egyet vagy akár kettőt. És figyeltem a babát. Ha a keze, orra hegye meleg, akkor jól van, ha hideg, akkor jöhet a takaró. A picik ilyenkor még nem izzadnak, ezért ha nagyon melege lesz, akkor nyugtalan lesz, esetleg sír, nyöszörög. Próbálkozz és két-három alkalom után már ránézésre tudni fogod, mi van a picivel. Hallgass a szívedre :)
34N + 3L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!