Melyik légzésfigyelő vált be nektek, melyik márkát ajánljátok?
Nekünk Angelcare volt, abból is a legegyszerűbb, már a számára nem emlékszem, talán 300? Ez csak légzésfigyelő, bébiőr nincs hozzá, és hőmérsékletet sem mér.
Használtan is érdemes ezeket nézni, végül is egy ilyet szerintem képtelenség elhasználni. Mi kb féláron vettük a mienket, úgy hogy kb 2-szer használták előttünk.
Meg voltunk vele elégedve. Amikor beriasztott, azért volt, mert 1. merült az elem, 2. rossz fokozatra volt állítva (5 fokozat van).
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Nekünk nanny féle van,hál itennek nem volt vele gondunk,le is kopogom gyorsan!Kopp-kopp!
Én a vaterán vettem,szerintem ott is vehetsz neki,csak arra figyelj,h személyesen át tud venni,mert a postázásnál sérülhet az érzékelölapocska!
A többi fajtát nem ismerem,de ez megbizható szerintem,és reális áron kapható!
Nekünk álomvirág van, meg vagyunk vele elégedve!
Az érzékelője 3 lapos, tehát nehezebben mászik le róla a baba, bár volt néhány (feltehetően) téves riasztás, de nem szabad fölé túl sok réteget pakolni. (Nálunk kókuszmatrac huzattal + lepedő van, így nem riaszt tévesen). + Az egyik riasztásnál valszeg az elem merült, remélem tényleg nem a légzése hagyott ki.
Már 9 hónapos és még mindig használjuk, tesónál is ezt fogjuk használni!
Most néztem, de csak vaterán láttam, ill. teszveszen egyet, de hibásan írták ki a nevét :S
Szia!
Angelcare két lapos van, a tipusszámát nem tudom, és most meg sem tudom nézni, alszik a kisfiam.22.000 volt, adtak hozzá egy pelenkatároló kukát is, de addigra már vettünk, így elajándékoztam.Én meg vagyok vele elégedve, egyszer jelzett eddig, amikor berohantam, a fiam vett levegőt, úgyhogy nem tudom mi történt.Igaz, hogy csak két lap van, de jól érzékel, mert éjszaka bejárja a kiságyat a kisfima, és nem szokott beriasztani.
/Z/
Nekünk Angelcare 401 van. Két lapos, bébiőrrel, hőmérsékletet mér. 2 hónapja használjuk, még nem riasztott egyszer sem! Remélem nem is fog!
Hazudok, egyszer megszólalt, az is az idióta anyósom miatt volt... Én meg rémülten ugrottam ki az ágyból, hogy úristen a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!