Én attól borulok ki amikor felrakja a beteg gyerekrőla képet, pl hányás hasmenés után, v a műtőasztalról bejelentkezve...Meg amúgy sem érdekel más gyereke
2016. máj. 11. 06:34
12/20 anonim válasza:
Soha nem értettem hogy normális felnőtt ember miért gondolja hogy a szülőkön, papán, mamán kívül BÁRKIT érekel napi 50 db kép a gyerekéről. De ha már itt vagyunk megkérdezlek. Miért gondolod? A másik, hogy a gyereked fel fog nőni és lehet hogy őt is zavarni fogja hogy addigra többezer kép kering róla a világhálón.
2016. máj. 11. 06:41
13/20 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyereket, felteheted-e a képét!
2016. máj. 11. 10:50
14/20 anonim válasza:
Kb 5 ismerősöm felváltva tesz fel napi 1-5 db kepet!!! Megőrülök tőle! Most mosolyog, most alszik, az első séta, az első fürdés, az altatás... Elsőre megnézi az ember, odaír, aztán like, aztán megint kép, es megint. Lefogom tiltani őket előbb utóbb. Pedig babát várok én is. Es nem értem mért nem magánéletet élnek??? A legtöbb ismerős panaszkodik rajuk es csak muszájból like-ol.
De Ugyanez igaz a kismamákra is. Babaszoba, babatuha, babaagy,babakocsi...
2016. máj. 11. 12:17
15/20 anonim válasza:
Legalább a terhes fotókkal általában visszafogottabbak.
Azt én a celebektől se birom hogy meztelen pózolnak terhesen.
Milyen anya ill nő az ilyen, hogy a gyermekáldást szexualizálja.
2016. máj. 11. 13:08
16/20 Betu válasza:
Húha! Megijedtem! Itt milyen face rajongók vannak aki utàlja az 0% ! Ez igen èljen ez a fantasztikus facebook imàdó tàrsadalom! Csak nehogy elrohanjon mellettetek az élet, mert töltitek fel a sok felesleges hülyeséget. 😆
2016. máj. 11. 13:18
17/20 anonim válasza:
Mert senkit nem érdekel. Pont.
2016. máj. 12. 07:16
18/20 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, h aki feltolti sztem van van jo helyen, es akit zavar az nem...Nem kell fent lenni ilyen oldalon, vagy kovetni az illetot.
2016. máj. 13. 03:00
19/20 anonim válasza:
Ez az oldal nem arra van kizárólag, hogy más gyerekeit nézegessem. Azt fotóalbumnak hívják, nem fb-nak. Ezer más dologra lehet használni, és lehet nagyon jól használni. Én pl. letiltottam első körben az összes ilyen képfeltöltős majmot, mert rohadtul unalmas volt átgörgetni a képeit. De vannak szuper csoportok, baráti körömmel tudok levelezni, tehát igen, használom.
Én meg azt mondom neked, hogy van aki jól használja, és nem kell megsértődni azon, ha az emberek zömének ez sok, és letiltanak téged ezért.
2016. máj. 13. 13:38
20/20 anonim válasza:
ha ket harom hetente egyet felteszel akkor latjak hogyan fejlodik stb. de mikor naponta tizet raksz fel akkor a legtobb ember mar csak tovabb lapoz mert unja. nekem macskaim kutyaim vannak fel van teve roluk tobb kep de ha nem tortenik valami vagy rendkivul jol sikerult kep akkor tobb honap is eltelik mire felrakok egy ujat roluk, mert nem akarom hogy unalmassa vagy idegesitove valjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!