Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnek szüksége van...

Újszülöttnek szüksége van csörgőre, rágókára, morzsolgató kendőre és hasonló dolgokra?

Figyelt kérdés
Novemberbe fogok szülni, de nem tudom kellenek e ilyesmik. Zenélő körforgót már vettünk az ágyára meg 2 zenélő, rezgő figurát, cumit is. Kell még vmi?
2008. szept. 24. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 hónapos a kisfiam és mostanában kezdte el figyelgetni, nézegetni a kiságyban és fölötte lévő dolgokat. Szerintem kezdetnek elég a körforgó, 1-2 csörgő vagy más színes figura, amit nézegethet.
2008. szept. 24. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem újszülöttként még nem érdeklik az ilyesmik, zenélő forgót talán elnézegeti pár hetesen, de csörgő, rágóka, kendő majd később, ha már tud fogni és figyeli az ilyeneket. Később ha meg tudjátok engedni, vehettek neki játszószőnyeget, esetleg pihenőszéket, hintát. 4 hós kislány anyukája.
2008. szept. 24. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaz, hgoy kb. 2 hónapos kortól kezdik érdekelni az ilyen dolgok. De szerintem inkább vedd meg most, ha tudod, mert a kicsivel elég nehezen fogsz tudni elmenni vásárolgatni.
2008. szept. 24. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is megveheted már most a csörgőket meg hasonlókat, később tényleg nem lesz időd rá :))) De egyenlőre csak a puha dolgokat tedd az ágyába, a műanyag csörgőkkel megsértheti magát. Legalábbis nekem likvidálni kellett egy időre a 7 hós kislányom ágyából a műanyag csörgőket, mert az egyikkel úgy fejbevágta magát a nagy kapálózás közben, hogy fél óra alatt sikerült nagy nehezen megnyugtatnom :)))

2008. szept. 24. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!:)

Akkor hétvégén bevásárolok neki ilyesmiket is. Jajj, de jó, már várom!:)

2008. szept. 25. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!