2 napja nagyon büdös a 11 honapos fiam szaja?
Figyelt kérdés
Mitol van az hogy 2 napja nagyon büdös a szája ? Kedvem sincs megpuszilni :( 11 hónapos. Eszik mindent! Regel-este tápszer. Allul van 2 fogacsi a és felül 2. Jelenleg nem tartózkofunk Magyarországön, Juli. Hónapban mennek haza.. nem tudom orvoshoz vinni.mit tegyek? Sok rém hírt olvastam...2016. máj. 9. 12:37
2/6 anonim válasza:
Mossátok a fogát?
Először próbáld este-reggel mosni Nenedent fogkrémmel (vagy ami kapható bébiknek).
Ha nem javul, próbáld bóraxos gézzel kitörölni, hátha valami nyálkahártya-fertőzés.
Az én fiamnak mindig akkor volt büdi a szája, amikor beteg lett (mandulagyulladás).
4/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy egy 11honaposnak lyukas lehet a foga. Valószínű hogy tényleg mandulagyulladás lehet az oka..ez a baj hogy nem tudom orvoshoz vinni mert nincs biztosítsunk, 😮EU-s kártyával csak sürgős esetet látnak el..
2016. máj. 10. 10:46
5/6 anonim válasza:
Lehet lyukas a foga.
EU kartyaval pedig ellatnak, pontosan igy szol : elore nem tervezett egeszsegugyi ellarasra jogosit.
Tehat nem tervezett mutetre.
Kulfoldon elek, es egeszsegugyi dolgozo vagyok, tehat az info biztos.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenképpen elviszem az itteni orvoshoz. A nő lesz a doki nem hiszem hogy azt mIndia hogy nem néz meg egy 11 honapos gyereket. Anyai ösztön. .. remélem nem lesz gond. Köszi a válaszokat
2016. máj. 11. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!