Bolondnak tartotok ha 4 gyereken gondolkodok?
Van 2 gyönyörű gyermekem!
Egyre többet jár a gondoloatom 4 gyereken.
Legtöbbször egyedül vagyok velük mert apa dolgozik meg mama is.
Nekem 4 van, 2,5 év, 18 és 15 hónap korkülönbséggel. A férjemen kívül sohasem volt más segítségem.
Mire vagy kíváncsi?
Kedves utolsó előtti válaszolo!
Család vagyunk csak apa dolgozik.
Mama is dolgozik de minden pénteken kijön.
Vagy neked mi a család ?
Ha 0-24 be mindenki otthon van?
De képzeld még dedi is vAn hozzá is szoktunk lejárni.
Kisgyerekes ismeröseim is vannak csak ők olyan nagyon okoskodok!
Kedves utolsó válaszolo!
Hát mindenre.
A bevásárlás a főzés, játék stb...
Hogy elég nehézkes tudom az elején mert nekem az volt.
A készülődés 1, 5 óra magammal együtt.
Hogy senki ne unatkozzon?
A fürdések.
Utazás messzebb helyre.
Össze hangolni hogy hátha egyszerre aludnának egy kicsit ebéd utan..
Ilyenek érdekelnek.
"Vagy neked mi a család ?
Ha 0-24 be mindenki otthon van?
De képzeld még dedi is vAn hozzá is szoktunk lejárni. "
Nálunk az a család, ahol mindkét fél elmegy táppénzre, ahol egyaránt gondoskodnak a gyerekekről. Ahol az apa is fürdet, etet, öltöztet, gondoskodik róluk, viszi őket, hozza őket, nem csak az anya. Ahol a gyerekek mindkét szülőre számíthatnak, és mindkét szülő ott van számukra.
Ezt sokféleképp meg lehet oldani, pl. a GYED lejárta után mindketten lejjebb vesztek a munkaidőből pl. 6-6 óra vagy az egyik 4-6 a másik 8 vagy 8-8, de a lényeg, hogy ne úgy, hogy az egyik szülő otthon van, a másik pedig 12 órát dolgozik, hétvégén pedig olyan fáradt, hogy fel sem tud kelni.
Azt nem tehetjük meg apa is eljön a munkából mert êhen halnánk az én gyedem es gyed extram kevés ugy hogy lakast is torlesztunk.
Úgy megy nalunk en fürdetetm a kicsit apa a nagyot.
Pesztrálja még vacsorát készitek.
Pesztrálja szabadnaposan addig Én picit foglalkozhatom magammal.
Mama 2 év múlva jön nyugdijba utána többet tud kijárni addig neki is kötve van a keze.
Utolsó válaszoló!
Nem vagy szivtelen ha úgy vagy kiegyensúlyozotabb.
A gyerek is úgy boldog ha anya nem idegroncs és ha Te a munkától nem vagy az otthon léttől becsavarodsz az a gyerekeidnek se jó.
Látod ez a baj hogy hazudni kell mert elitélnek, pedig mindenki helyzete más.
Engem látod bolondnak néz a családom mert 3 gyereket akarok.
Azt meg se merem mondani 4 babát szeretnék!
Azért tegyük hozzá, hogy a gyerek boldogsága attól is függ, hogy az apja idegroncs-e.
Olyan rossz anyagi helyzetbe, ahol az apa fizetése nélkül éhendöglenétek nem vállaltam volna nemhogy 4, de 2 gyereket sem. Mi lesz a megoldás,ha ott ültök 4 gyerekkel és a férjed elveszti a munkáját vagy neadj' isten balesetet szenved, esetleg hosszabb távon beteg lesz? Az ilyen esetekre nagyon fontos lenne gondolkodni, ha te főállású anyaként szeretnél helytállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!