Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a tejpépre nem allergiás,...

Ha a tejpépre nem allergiás, attól még a "natúr"tejtermékekre, mint pl. joghurt, kefír, lehet az?

Figyelt kérdés
tejpépet már régóta eszik,tegnap,ma kapott egy kis kanál activiát és nem tudom attól- de megjelent a fenekén néhány kis piros folt..ez allergia lehet?ja elfelejtettem 9 hónapos múlt
2010. ápr. 8. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom igen. Ha a családban van bármilyen allergiás akkor egy éves korig mellőzendő, a tejpép más és mesterséges. Ja! és az Activia az én fiamat meghajtotta. Az emésztés segítő anyag a babákra is hat...
2010. ápr. 8. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A tejpép a tápszerhez hasonlóan "finomított" tehéntejből készült. Szóval attól még a normál tejtermékekre lehet allergiás. A joghurt sajt stb úgy tudom 10 hónapos kortól adható. Bár ti már majdnem annyik vagytok.

Hagyj ki egy pár napot és próbáld újra. Sok mindentől lehet piros folt a popóján. Hátha nem allergia. Ha megint kipöttyösödik, akkor tuti. Akkor 1 éves kor után kell újra próbálkozni.

2010. ápr. 8. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a márkával van a baj.Az én babám birja a danon joghurtokat,de ha aktiviát adok neki,szintén foltos a popsija.Probáld más joghurttal.
2010. ápr. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!