Hol tudnék egyszerre több baba ruhát venni viszonylag olcsón?
Ha nem zavar az ilyesmi, akkor turkálókban. Mikor született a kisfiam, nem ott vettem neki a ruhákat, aztán később néztem, hogy mennyi pici babaruha van, némelyik sokkal szebb, mint amiket boltban megkapsz.
Én H&M-et is szeretem, nem tudom, hogy ez belefér-e az olcsó kategóriába, vannak nagyobb kiszereléseik body-ból például. Meg állandóan van 2-t fizetsz, 3-at vihetsz akció.
Tescoban sincsenek rosszak, ezt már előttem is írták.
Ha ujjan szeretnel jo arban En is a tescot ajanlom.meg nagyobb gyerkocnek is sokszor vettem 500-1000 ft korul polokat,rovidnacit es jo minoseg,teso siman hordhatja ha a nagy kinotte az ovet.
Es En is sokszor veszek hasznaltban.pl nemreg epp mindharomnak valogattam kicsit (tenylwg kicsit mert a picur 10 percet birt aztan felebredt) 10 db ruhat hoztam vegyesen a 3 nak 1400 ft ert.a nagyoknak polokat a kicsinek rugit,napozot,kisnacit
Turi vagy valami hirdetős oldal, ha használt is jó.
Ha nem, akkor én is a Tescot ajánlom. NÉha nagyon durva akciók vannak, akár -70%-osak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!