Nappal nehezen elalvó babáknál milyen praktikát használtok, az elalvás segítségére?
próbáld meg, hogy adsz neki játékot. Az én babám ugyan jól alszik, de rendszerint úgy alszik el, hogy előtte vagy ráteszem a játszószőnyegre, vagy a kiságyában fölé akasztom a mindenféle zörgő-börgőt, azzal pedig hosszú percekig eljátszik, nézegeti, püföli, hallgatja a zenéjét, közben jár a keze-lába, mint egy Duracell-nyuszinak. Mikor látom, hogy elfáradt, vagy nyöszörögni kezd, egyszerűen leveszem a játékokat, elzárom a zenét és már hunyja is le a szemét és alszik. Kifárad a nagy játékban!
(A)
megint én. És ha a saját ágyatokra teszed és odabújsz mellé? Igaz, hogy akkor lemaradsz a munkáddal, de ahogy kiveszem a szavaidból, így se sokra haladsz a kicsi miatt. Régebben nekem is nehezen aludt, de nem bírtam emelgetni, így mindig letettem az ágyra és hozzábújtam és addig tévéztem csendben, míg el nem aludt. Ne add fel! Az emberi találékonyság határtalan. Hidd el, olyasmi miatt fog a végén elaludni, amire nem is gondolnád!
(A)
Sajna már próbáltam, vagy hagyjam sírni egy kicsit és talán abbahagyja?
Ha valamit kitalálok és sír, nem erőltetem neki, vagy kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!