Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni, ha fáj a...

Mit lehet tenni, ha fáj a foga vagyis az ínye, mert nő foga és ezért éjjel óránként felébred és sír?

Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád? Ugyanis 3 hónapos kor után már lehet használni a dentinox gélt (nekünk bevált), amit az ínyére masszírozol. Én adtam a kislányomnak éjszakára nurofent, mikor naggyon szenvedett és nem tudott elaludni a foga miatt. Kb két hétig tartott nálunk és hirtelenjében két fogacska is előbújt egymás után :) Sok sikert és kitartás :)))
2008. szept. 24. 09:48
 2/4 A kérdező kommentje:
3,5 hós. Köszönöm! Akkor, ha ezeket, amiket ajánlottál rá kenem a kis ínyére, akkor tud aludni tőle remélhetőleg?
2008. szept. 24. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:

A dentinox gélt kenheted az ínyére, de ahogy a tájékoztatóban is le van írva max naponta 3x, mert hasmenést okozhatnak a benne lévő hatóanyagok nagyobb dózisban. Ez a gél kicsit elzsibbasztja az ínyét.

A nurofen pedig láz- és fájdalom csillapító szirup csecsemőknek 3 hós kortól és 5 kg felett. Van belőle narancsos és epres ízesítésű, a babák az epreset általában jobban kedvelik. Ebből én lefekvés előtt adtam a babámnak 2,5 ml-t. Általában már 10 perc után elkezd hatni és sokáig tart a hatása (legalábbis nekünk).

Mindkettőt megveheted a patikában recept nélkül. Jó babázást :)

2008. szept. 24. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Viburcol homeopátiás kúp. Az én kisfiamnak tuti! És nem gyógyszer, nekem ez is fontos. Próbát megér
2008. szept. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!