Nálatok is hasonlítgatják össze a babákat?
A fiam 6hónapos. A családban van egy 7hónapos baba.. Mi túlzottan nem tartjuk velük a kapcsolatot,csak anyósèk.
De ahányszor anyósèkkal találkozunk,azt kell hallgatnunk h az a kislány már miket tud.
Az èn fiam 8hetesen megfordult,most oda-vissza forog, kúszással próbálkozik nagyon (egyenlőre hátra, ès körbe-körbe halad. ) ès dèli szopizást már kiváltottuk pürès ètellel.
Szerintem jól haladunk, nem sürgetem semmibe :)
De mindig ezt halljuk.
Hogy az a kislány már egyedül felül..mászik rendesen.. Most a legújabb h kapaszkodva feláll..
Mondtam hogy ügyes,de èn korainak tartom h 7hónaposan álldogál, így nem zavar h a fiam mèg ülni se tud.. Erre ők nyugtatnak engem,hogy ne idegeskedjek,majd a fiam is belejön mindenbe..
Ès kb èn magyarázkodok,h dehogy idegeskedek,mindent tud,amit ennyi idösen kell tudnia
Szeretem a párom szüleit.. Nincs velük gond.. De ez kezd az idegeimre menni.
Èn elhiszem h nem rosszból mondják,csak "úgy mesèlik" ... De akkor is zavaró h tudat alatt versenyeztetik a gyerekeket. Másnál is van ilyen?
Ugyanmár, én csak a szemöldököm húzom fel és kb annyit szoktam mondani, hogy jó. :D
pl. anyósnak a gyerekek már egy évesen szobatiszták voltak...de utána mondja, h a férjem nagyon késõn tanult meg járni,másfél évesen. Na ha még menni se tud, akkor hogy tud magától bilizni? :D szóval inkább no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!