Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hőmérő vált be újszülöt...

Milyen hőmérő vált be újszülöttnél, kisgyereknél?

Figyelt kérdés
látom, már létezik fülhőmérő, homlok- is. Vagy hagyományos jobb? esetleg digitális?
2010. ápr. 8. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Eleinte Braun digitális-t (hajlékony végű) használtunk popsiban, most meg már Braun fülhőmérő.
2010. ápr. 8. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi először Momert fülhőmérőt vettünk, de jó sz.r (ha 5ször mértem 5ször mást mutatott nagy eltérésekkel), így vettünk hajlékony végű digitálisat gyógyszertárban. Azzal semmi probléma és pontosan mér.
2010. ápr. 8. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Digitális, Omron márkájút! Tartok itthon homloklázmérőt is arra az esetre, ha esetleg este belázasodna, éjjel meg tudjam mérni úgy, hogy ne kelljen felébresztenem. Tudom h nem pontos, de ha baj van, akkor felébreszteném, ha nincs akkor hagynám aludni.
2010. ápr. 8. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi cumis lázmérővel kezdtünk,de mivel nem cumizik így mindíg kiköpte,nem bíztam benne,most áttértünk a fül-lázmérőre,egyszer kellett csak eddig,remélem jól mért,nagyon ajánlotta több anyuka is itt nálunk.(őszintén,nekem nem volt szívem popsiba mérni,de ha csak az maradna,gondolkodás nélkül megtenném..)
2010. ápr. 8. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!