Mi a megoldás erre a problémára a 8 hós fiamnál?
Figyelt kérdés
Éjjel többször felkel sírva. Már 2 napja vagy 10x is fel volt,és odavettem magam mellé. Ma éjjel meg már addig sirt,amig oda nem jöhetett. Én nem szeretném,ha ott aludna,mit tegyek?2010. ápr. 8. 05:41
1/6 anonim válasza:
Ne vedd oda. Menj te be hozzá, és legyél mellette. Simogasd, beszélj neki. Lefekvés előtt adj neki Germicid c-t (1-2 napig), abban van egy kis nyugtató, hátha csak a frontok, vagy fogzás miatt van.
2/6 A kérdező kommentje:
Én mindig odamegyek hozzá,de annál mérgesebb és egyre jobban sír!! Egy szobában vagyunk egyébként,az apja dolgozni jár,úgyhogy valahogy el kell hallgattatni! Jajj,már nem tudom mit csináljak! :(
2010. ápr. 8. 07:47
3/6 anonim válasza:
biztos jön a foga. az addig jó alvó babák is teljesen megváltozhatnak. én odavevős párti vagyok/voltam. 14 hós koráig igénylete, hogy éjjel hozzám bújhasson. este kiságyban egyedül alvás, éjjel amikor felébredt, odamnetem, megsimogattam, ha ez kevés volt, odavettem, és aludtunk boldogan reggelig. Apa nem is vette észre sokszor, hogy velünk alszik. Aztán pár hónapja magától reggelig alszik a kiságyban.
4/6 anonim válasza:
Ebben a fogzós időszakban sokkal jobban igényli a közelségeteket, mint egyébként. Úgyhogy nem vond meg tőle szerintem, ha azzal megnyugszik, ha közétek fekhet. Persze csak akkor ha apát sem zavarja:-)
Meglátod el fog múlni ez a korszak és akkor ugyanúgy fog aludni a saját ágyikójában, nyugodtan:-)
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy mellettünk nem sir,de össze-vissza forgolódik,csipked,ütöget minket...mármint nem rosszból csinálja,de zavaró. Na mindegy,majd lesz valahogy. :(
2010. ápr. 8. 09:00
6/6 anonim válasza:
Mi még ez elött vagyunk.Mi is egy szobába vagyunk a gyerköccel és még nem tervezem kiköltöztetni.Ha nálunk is ilyen probléma lessz valószínü leköltözök vele a földre hogy apát ne zavarjuk.Van egy jó meleg matracunk szóval nem fogunk felfázni -erre azért odafigyelek és legalább a derekamnak is jót fog tenni..:)Ez a terv aztán ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!