9 hónaposom leesett a magas ágyról még reggel, vinnem kellett volna orvoshoz?
Na már, 81%-os! Most képzeld el, ha minden anyuka a ct előtt toporogna az ágyról leesett gyerekével. Kilométeres sorok állnának ott minden nap.
Értem én, hogy alattomos is lehet egy pici sérülés, na, de ne menjen már mindenki ct-re, ha lepottyan a baba. A súlyos balesetesek nem jutnának be a vizsgálatra a sok ott sorakozó babától.
Szerinted hány baba/gyerek esik le valahonnan naponta? 10-ből 9...
Utolso. Reggel esett le. Egy orvosnak SOHA nem lehet hazudni !!
Elet mulhat a hazugsagon.
Nálunk a lakótelepen egy kisfiú sajnos így halt meg. Anyuka azt állította, hogy figyelte és nem vett észre semmit, aztán reggel gyanús volt neki hogy sokáig alszik. 13 hónapos volt :( :(
ANyuka azóta súlyos pszichiátriai gyógyszereken él, apuka sosem bocsájtott meg elváltak. Nem rémisztgetés, de sajnos van ilyen is...
Az első (pár) esés szerintem minden rendes érzésű szülőt sokk-közeli állapotba tud keríteni :)
Viszont érdemes az embernek a józan eszre hallgatnia: ágyról esett (max. 1m), szőnyegre, jól van, nem bágyadt, nem zavart, eszik stb, ezek mind arra utalnak, hogy nincs komoly baj.
Persze az ördög sosem alszik és nyilván senki sem tudná magának megbocsátani, ha neadjisten valami mégis történne, de szerintem ebben az esetben (ha minden úgy van, ahogy feljebb felsoroltam), nem mennék orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!