Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beizzad a babám lába ujja és...

Beizzad a babám lába ujja és hámlik, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
2.5hónapos..nincs még fűtésünk tehát jól fel kell öltöztessem(zokni vagy tutyi ..nem levegőztethetem neki néha)Légfűtővel melegítünk annál meg nem lehet pontos hőfokot beállítani..néha érzem nyirkos a kis talpa.minden este jól áttörölgetem neki fülpiszkálóval a lába között fürcsi után,meg már alkohollal is átszoktam mosni aztán bepanthennel bekenem de még mindig hámlik..mit tegyek?Dokihoz csak két hét múlva megyünk...nem katasztrófális a dolog de engem nagyon zavar..van valakinek tippje?
2008. szept. 23. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Vigyázz az alkohollal, az szárít! Próbáld meg fürdés után alaposan áttörölni és utána hintőporozni. Ha van, használj tiszta pamut zoknit és tutyit, hogy ne fülledjen be a kis lába. Sok sikert!
2008. szept. 23. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínüleg az alkoholtól hámlik a pici ujjacskája. Nagyon száritja a babák bőrét hisz nekik még nem alakult ki a bőr védekezőképessége mint nálunk felnötteknél.

Nem lehet hogy neki is mint az én kislányomnál is azért izzadt a kicsi lába mert zokni is meg tutyi is volt rajta? Nálunk ez volt a gond, és mire rájöttem állandóan beizzadt a lába. Most csak egy vastagabb zoknit adok rá és megszünt az izzadás.

Üdv: 12 hetes kislány anyukája

2008. szept. 23. 23:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Én vagy csak zoknit vagy csak tutyit adok rá és azóta alkoholozom mióta hámlik neki,tehát biztos ,hogy nem attól...
2008. szept. 23. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!