Adhatok forralt esövizet a gyereknek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 17:46
11/20 anonim válasza:
Kamukérdés,vagy elmebeteg az anyuka.-Sorry.Igyad te az esövizet,a gyermeke^det ha^lehet kiméld!
Ha nincs vizetek a hàzba,én szivesen adok normalis vizet ,ha gondolod.
12/20 anonim válasza:
Szerintem csak kíváncsiságból kérdezett rá,ha nem valóban elgurult a gyógyszere!
13/20 anonim válasza:
Ne adj neki! Te magad meginnád?
14/20 anonim válasza:
Kútvizet sem lehet adni, kizárólag vezetékes vizet vagy ásványvizet és társait.
Melyik felnőtt iszik esővizet??? Ez vicc????
A pocsolyát sem javaslom. Se a Duna vizét, sem a tavakét.
15/20 anonim válasza:
Csajok! Már tanyán is van mobil internet vagy vezetékes net?
16/20 anonim válasza:
Most Ti, akik válaszoltatok a kérdésre, komolyan vettétek? Szerintetek komolyan kérdezte??!? Ne csináljátok már! Ez csak szimplán provokál benneteket!
17/20 anonim válasza:
18/20 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a választ!És akkor Én is válaszolok:Nem vagyok csóró van pénzem a babyvízre még csapvizet sem adtam neki még forralva sem.ÉN sem adok Neki-EGYSZERÜEN CSAK ÉRDEKELT HOGY MIT GONDOL MÁS ERRÖL...Ha már elhisszük sok mindenröl hogy BIO akkor az esövíz miért ne lehetne ártalmatlan??Az utolsónak kösz a linket..
2010. ápr. 8. 09:51
19/20 anonim válasza:
Remélem, hogy ez senkinek nem jut eszébe, még akkor sem, ha Ausztráliában ilyet vizsgálgatnak. Tegnap 18.22-kor leírtam, hogy anyósom hogy járt az egyik nyári esőbe kirakott növényeivel. Na én ezt biztosan nem kockáztatnám meg. Hogy az valamilyen savas eső volt, az tuti. B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!