Adhatok-e esti bebipapit egy 6 ho-s gyereknek?
Figyelt kérdés
Kisfiamnal 3 hete kezdtuk el a hozzataplalast, es ejjelente meg mindig felebred min.1x. Mivel 9kilos, tobben azt mondjak talan keves neki az esti tej. Tizorai alkalmaval kap rizst, zoldseget v. gyumit, (meg teszteles alatt vannak) ezen kivul 4x szopik meg+ejjel.2010. ápr. 7. 13:45
1/4 anonim válasza:
Én még nem adnék neki.Az enyém egyébként 8 hónapos és 2szer 3szor kel.
2/4 anonim válasza:
Szia!Én már adok Neki kb.3-4hete.Milupa jóéjt papit .Este fürcsi aztán szopi és egy kis tejbepapi pótlásnak.Nem eszik meg olyan sokat,viszont az esti evést elhagyta.1-2körül kelt fel enni aztán 5-6kor.Mostmár csak 5-6körül eszik.Szerintem adhatsz Neki, az már 6 hónapos kortól adható.Én még azt vettem észre hogy sokkal hamarabb elalszik,van benne citromfü ami nyugtatja a babákat.Egy próbát megér..:)
3/4 anonim válasza:
Elözö vagyok!7,5 hónapos a srác.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen. Megnezem, h itt Angliaban is kaphato-e. Oszinten szolva u.ilyenkor kelt a fiam is: 1-2 es 5-6 korul, de anno, mikor tobbet szopizott es vegig aludta az ejszakat. Meg ajanlottak a sima tejbegrizt is.
2010. ápr. 7. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!