Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha ágyban szoptatok kell...

Ha ágyban szoptatok kell alátét a babának?

Figyelt kérdés
Textilpelust szoktam a feje alá rakni. Kell mást is? Ti hogy szoktátok?
2016. ápr. 20. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is így. Miért kéne más?
2016. ápr. 20. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:

max ennyi

vagy ennyit sem :-D

pl éjjel tuti nem kerestem meg komásan

2016. ápr. 20. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem refluxos a babád vagy nem "ereszt" másmilyen okból, akkor nem kell alá semmi.

Ha az lenne, nem lenne a kérdés, tudnád te is, hogy kell alá, hogy át ne ázzon minden alkalommal az ágyad.

2016. ápr. 20. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Anyós leszidott hogy belélegzi az atkáinkat. Vett nekünk alátétet, hogy ne a szerinte koszos ágyba rakjuk be... Nem tudom mit szólna, ha mondanám nem foghatja meg, mert a gyerek belélegzi az atkáit. :D
2016. ápr. 20. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Jézus!

Gondolom a lepedőt azért néha ki szoktátok mosni.

És a kiságyban is ugyanúgy matrac van, ott nem lélegzi be az atkákat?

Én textilpelenkát szoktam alá tenni, de nem az atkák miatt, hanem mert nem akarok minden nap lepedőt cserélni, ha esetleg bukik.

2016. ápr. 20. 21:34
 6/7 A kérdező kommentje:
3 naponta cserélem a pici miatt, és babamosószert használok. Anyós az egészségügyben dolgozik, ők mindenhez értenek...
2016. ápr. 20. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja én is kérdeztem a kicsi ágyát. Arra azt mondta nekünk több atkánk van mint neki.:D
2016. ápr. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!