10-11 hónapos babátok mit csinál/mit csinált ilyen idősen?
Az én fiam nemsokára 10 hónapos. Kapaszkodva feláll, négykézláb rohangál a padlón, de magától felülni még nem láttam. Ha leültetem valahova, akkor szépen ül. Érdeklődő, tanulmányozza a játékokat/dolgokat, nyitogatja az ajtókat, hisztizik ha valami nem úgy történik ahogy ő akarja. Tud csőrös pohárból inni, a banánt úgy eszi mint a felnőttek. Gagyarászik, kiabál. Sokáig csak anyatejet volt hajlandó megenni, most már eszik sokfélét. Kukót, kölesgolyót, babakekszet. Én bébikajákat adok neki: gyümölcsöket, túrós-jorhurtos gyümölcsöt, bolognait, rizottót, ilyeneket; a korcsoportos bébikajákat eszegeti. Egyszerre olyan 60 g-ot eszik meg belőlük, utána cicil. De ez már haladás, mert mondom, semmit nem akart enni. Szóval a klasszikus értelemben neki még nincs kiváltva étkezése.
A napirendje: 7-8h felkel, öltözés, szopi, játék, 10óraira gyümi+szopi, alvás, délben bébikaja+szopi, levegőzés, uzsira szopi, alvás, játék, 18h tejpép/túrós/joghurtos gyümi, játék, 20h fürdés, szopi, 21h alvás. Szóval jelenleg 2x alszik, 3x kap kanalasat enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!