1-2 éves hosszabb hajú kislányotoknak mit tesztek a hajába?
Figyelt kérdés
Hajgumit, csatot stb... Milyen frizurát csináltok?2016. ápr. 17. 12:37
1/7 anonim válasza:
2 éves múlt a lányom, sajnos semmit nem visel el a hajában, így kibontva hordja, frufruja van.
2/7 anonim válasza:
1,5 éves a lányom, néha megengedi hogy elcsatoljam a haját, hajgumit nem viseli el, kb 3 mp után kiszedi.
3/7 anonim válasza:
Mar semmit
Meguntam h mindig loncsos a haja se gum se csak se fesules
Kapott egy helyes csajos bubi fizurat most beke van
4/7 anonim válasza:
semmit mert nem szereti, egybol kitepi. csak ugy log a haja aztan kesz
5/7 anonim válasza:
21 hónapos. Csuriba fogom, a hajgumi mellé szoktam tenni néha csatot. Összefonni is engedi. Leengedve, felcsatolva és szép lenne, de azt nem viseli el :(
6/7 anonim válasza:
2 éves. Szökőkút copf a feje tetején, hajgumival, amin esetleg figura van. Kisebb korában csat volt benne. Még nem vágtuk a haját, megszokta, hogy reggel "frizurát" csinálok neki.
7/7 anonim válasza:
13 hónapos. A feje tetején van "pálmafa", vagy 2 oldalra felcopfozva. Ha lusta vagyok megcsinálni, akkor csak egy csattal eltűzöm, hogy ne lógjon a szemébe.
Sajnos hamar szétjön, naponta többször meg kell igazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!