Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónap körüli babátok nektek...

9 hónap körüli babátok nektek ilyen durva?

Figyelt kérdés
Állandóan csapkod az arcomon, fejemen, ahol csak ér, harap, szintén ahol ér és tépi a hajam. Szerintem már érti hogy ez nem jó nekem, mert minden alkalommal erélyesen rászólok, hogy ne csinálja, olyankor sírva is fakad. Akkor miért csinálja újra és újra? Ez normális? Már nem tudok hozzábújni, mert mindig bánt. Tudom, hogy picike, de kicsit haragszom rá ez miatt. Olyan mintha nem szeretne. Mikor fog már finomabban közeledni? Mutatom, hogyan kell simizni, de semmi, elrántja a kezét:-(
2010. ápr. 6. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! egy barátnőm úgy csinálta, hogy megfogta a kezét, és megszorította neki kicsit- nem maradt ott a nyoma, nem bántalmazta, imádja.. én anno csak rászóltam, hogy ne, mert ez fáj anyának! Ha csapkodni fog a fiam, én is megfogom a kezét, ha még ebből sem ért, akkor még egyszer, és ha még ebből sem.. lehet én is meglegyintem kicsit.. az nem jó, ha hozzászokik, hogy ő bánthatja anyát, mert nagyokat tudnak ütni.. (14 hós kisfiú anyuja- még nem bántottam a fiam, egyszer legyintettem a kezére, amikor a járó mosógép tekerőjét eltekerte- pár programot áttekert rajta.. de csak kicsit)
2010. ápr. 6. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Megfogom én a kezét minden alkalommal, felemelem a hangom is, de újra csinálja.
2010. ápr. 6. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
szorítsd meg neki határozottabban, és mondd neki, hogy ez fáj neked, én ezzel próbálkoznék.. addig és addig, amíg meg nem tanulja.. sajna sokszor el kell mondani néhány dolgot, amit nem akarnak megjegyezni:)
2010. ápr. 6. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudja szerintem, hogy ez fáj. Az én 9 hónaposom is folyton tép-csíp-rúg-harap mindenkit, akit ér. Mindig elmondjuk neki, hogy fáj, majd ha megérti, biztos abba fogja hagyni.
2010. ápr. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!