Másnál is ebédidőben! állít be! A védőnő? Ha rajta múlott volna még nálunk maradt volna a forró almás pitéből falatozni. Hogyan toleráltató ez? Nem ez az első problémám a védőnővel, hiába szólok, fittyet hány felette.
Nekem nem az volt a bajom a délben járással,hogy ebédidőben jött hanem az,hogy akkor aludtak a gyerekek.Az első alkalommal közöltem vele mettől medddig alszanak.
Nem számított.Jött minden héten de gyakorlatilag a gyerekeket nem látta.
A miénk egyszer jött úgy, hogy nem szàmìtottam rà, akkor megkértem, hogy màskor egyeztessünk elötte, aztàn kiderült hogy mondta ő, hogy jönni fog, csak én értettem félre. Hìvatlanul, ebédidőben beàllìtani bunkósàg-legalàbbis nàlam.
Szólj neki. Ha nem veszi a lapot, akkor le is lehet mondani a védőnőt.
Borzasztó tragédia lett volna, ha megkínálod az almás pitével!! Esetleg kialakult volna egy jobb, kötetlenebb, barátibb kapcsolat, és ha valami kérdésed lenne,akkor bátran fordulhattál volna hozzá.
Bár az ilyen háborgó anyukák tájékozottak minden téren, és naprakészek mindenből. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!