Ennek a reklámnak a végén szerintetek tényleg megvárták, hogy pelus nélkül pisiljen a baba, vagy valami trükköt alkalmaztak?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=K5T0NX6LzhY
80-as évekbeli, tehát még nemigazán voltak számítógépes trükkök.
2010. ápr. 6. 10:43
1/11 anonim válasza:
A babakat ha kicsomagolod a pelenkabol,altalaban parperc és pisilnek:)De igen,megvartak,biztos nem kellett fél napot varni rà:):)
2/11 anonim válasza:
Sztem nem a baba pisil. Ezt meg lehet csinálni egy vékony csővel. Nem hiszem, hogy ilyen erőteljesen pisil egy ekkora gyerek. Bár nekem lányom van, nem tudom a fiúk mire képesek.
3/11 anonim válasza:
Ilyen sugárban ekkora baba, ennyit nem pisil!Ki van zárva!
Szerintem az asztal mögött guggolt valaki, aki mondjuk fecskendőből spriccelt.
(O)
4/11 anonim válasza:
Az én fiam 6 hónapos, kb. mint a képen levő baba, de az én fiam még sosem pisilt ilyen intenzitással. Szóval biztos, hogy valami trükköt alkalmaztak.
5/11 anonim válasza:
Szia!ÁÁÁÁÁ!Szerintem nagyon látszik,hogy nem a baba pisil!Más szögből érkezik a sugár,a hasa irányából.Szóval trükköztek.:)
6/11 anonim válasza:
Tuti nem a baba pisil a reklámba. :D Fiam van, és még sose pisilt ilyen nagy ívben. Pedig már 18 hónapos.
7/11 anonim válasza:
a kiskölyök bal lába mellett jön a "pisi":)))) ahogy mocorog tisztán látni:))))))))
amúgy a reklám tök klassz:)
8/11 anonim válasza:
Ez a 70-es évek végén készülhetett :))) Azért akkor is voltak trükkök, csak nem számítógépesek :) Biztos, hogy nem a baba pisil, inkább az asztal mögül egy ember vagy valami szerkezet locsol.
9/11 fotucsok válasza:
szerintem egyértelmű, hogy nem a baba pisil. Nem is onnan jön a sugár, ahonnan kellene.
10/11 anonim válasza:
2szer megnéztem.Nem a baba pisilt 100% látszik h nem is a kukijából jön hanem valami kis vékony csőből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!