Ez a pihenőszék megéri ennyiért? Ti megvennétek?
Nem tudom, hogy ez tényleg Fisher Price-e, mert rákerestem, és ezt adta ki a google:
Szóval ez ugyan az a szék, de Lorelli márka? Nem tudom, szerintetek ennyiért megéri? Mindenképpen szeretnénk egy rezgős pihenő széket, szerintetek ez jó?
Ha jót akarsz a gyerekednek, semmilyen pihenőszékbe nem rakod. Mit kell kipihennie? Ha alvásideje van, tedd az ágyába. Ha játszik, fektesd sima viszonylag kemény felületre, ahol szabadon mozoghat, próbálhat fordulni, kúszni, felveheti és lerakhatja a játékait.
Ha módod van rá, rekessz el ráccsal egy nagyobb részt a szobából, amit gyerekbiztossá tudsz tenni. Ha ez túl messze van pl. a konyhától, tedd járókába, amit a konyhaajtó elé állítasz.
A pihenőszék, és minden hasonló korlátozza a baba szabad mozgásfejlődését. Van akinek nem árt sokat, de van akinél nagyon hiányzik az idegrendszernek a sok-sok gyakorló mozgás, míg a háton fekvésből négykézlábazás és járás lesz. Amíg a székbe kötözve "rezeg" meg "hintázik", nem emelgeti a fejét, nem fordul, nem tuszkolja magát körbe a kezével, nem nyújtózik a túl messze lévő játékért és nem tapasztalja meg, hogy van amit elér és van amit nem, amit elejt, az eltűnik, nem veheti fel a földről...
És esetleg két évesen TSMT tornán köt ki, ahol majd drága pénzért megpróbálják bepótolni vele ezeket a dolgokat. Vagy nem értjük, hogy hat évesen miért csereberéli még mindig a két keze között a ceruzát.
Mi ilyet vettünk 7.000 forintért, nekünk nagyon bejött. Talán az benne az egyetlenegy pici negatív, hogy góliát elemért futkoshatunk 2 hetente, de babónak nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!