Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy fogadta 2 év körüli...

Hogy fogadta 2 év körüli gyermeketek a kis tesó érkezését? Milyen volt a viselkedése ami a jelenlétét? Anyával szemben milyen lett a viselkedése?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 21:32
 1/8 A kérdező kommentje:

Bocsi, felét kihagyta a kérdésemnek a gép....Tehát:

Milyen volt a viselkedése, amikor négyen együtt voltatok? Mikor szokta meg a jelenlétét? Anyával szemben milyen lett a viselkedése? Köszönöm a válaszaitok:)

2010. ápr. 5. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
na hari az offért , de ere én is kiváncsi lennék. igaz az én kisfiam 2,5 éves lessz mire a kisteso megérkezik, de ez engem is foglalkoztat.
2010. ápr. 5. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmi gond, sokunkat érdekelhetnek a válaszok, remélem majd sokan is írnak nekünk:)
2010. ápr. 5. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 19 hónapos volt a lányom amikor született a kis tesó.1-2 hét volt ami kicsit zűrösebb volt,de őt is próbáltam belevonni a dolgokba,segített pelenkázni,ruhát választani stb,és ez nagyon jót tett.Nekünk szerencsénk volt mert soha nem volt féltékeny rá,nagyon aranyosan viselkedik a kicsivel,aki mára már 9 hónapos nagy lány. :)
2010. ápr. 5. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagylányom 21 hós, a kicsi ma egy hónapos.

Nálunk semmi gond nem volt , a terhesség egésze alatt beszélgettünk a kistesóról, hogy anya hasában nől, és majd anya elmegy, a doktorbácsik segítenek kibújni a huginak, és addig ő apával lesz itthon, és majd anya is jön haza a hugival. Imádta, puszilgatta a hasam, azóta meg a hugit. Nem lehet leszakajtani róla, puszilja ahol éri, ölelgeti, kéri az ölébe, fogni akarja. Segít öltöztetni, pelenkázni, fürdetni, böfiztetni, mindent.

Nem zavarja semmi, cicit sem kér, pedig ő is cicifüggő volt, hagyja, hogy ciciztessek, böfiztessek, nem türelmetlen, megértő, elfogadja, amit mondok neki.

Kicsit anyásabb lett, és sok mindent csinálni akar, amit a kicsi, de ez érthető. Belefekszik a hordozóba, a babakocsijába, be kell takarni őt is, bebugyolálni, fel kell venni böfizni, de ennél nagyobb gondok soha ne legyenek. Elfogadja, ha sír, sőt, el is alszik egyedül (amúgy nem) ha sír a kicsi, és anyának menni kell megetetni. Szóval nálunk szerencsés a helyzet.

2010. ápr. 5. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyfiam 2,5 éves a pici ma 1 hónapos. A nagy rettentően imádja az öcsikét. Puszilgatja, mesél neki, segít a pelenkázáskor, fürdetéskor, szóval teljesen oda van érte. Mondjuk már akkor szerette amikor még pociban volt. :) Néha zavarja csk, hogy szopik a pici, amikor neki is pont akkor kéne valami. Velünk szemben kicsit változott, de remélem hamar visszaáll a rendes kerékvágásba mert jelenleg nehezen fogad szót. Eleinte azt is kihasználta h mikor nálam volt a baba nem tudtam reagálni a rosszaságára. Szerencsére már kezd javulni a helyzet. :)
2010. ápr. 5. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Jaj, ez annyira aranyos volt! Én is így szeretném, ilyen egyszerűen, harmónkusan, könnyedén a tesófogadást a kisfiam által:)
2010. ápr. 5. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3 éves volt, mikor jött a pici, de ugyanaz volt, mint a 22:18-asnál. :) Már a kórházban kérdezte, hogy mikor megyünk haza a picivel, itthon sem volt gond egy percig sem. 2 napig érdekes volt a kistesó, mindent kérdezett, mit miért csinálunk vele, aztán inkább megint autózott. :) Van egy hatalmas macija aki kapott egy cumisüveget, így ő is tudta etetni, amíg én a kicsit etettem. Szakszerűen büfiztet és pelenkázik. :D Tehát nálunk nagyon flottul ment minden. Ma már a pici 4 hónapos, de a fiam lelkesedése nem hagyott alább. Puszilgatja, simogatja, foglalkozik vele.
2010. ápr. 8. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!