2hónapos kisfiam feje alatt vérfoltot találtam. A szájából jött mert a szája szélén is volt. Megnyugtasson amit az orvos mondott?
Figyelt kérdés
kicsit megvan fázva és orszívó-porszívózunk.felhívtam az orvost, aki azt mondta ha jó kedélyű,nincs láza,akkor ez lehet az orporszívózással kapcsolatos,valami megsérült
:S
azt mondja amíg nemfordul elő mégegyszer semmi probléma.
tényleg vigyorog,eszik,nincs láza.
megnyugodjak?
nemtudok
2008. szept. 22. 17:10
1/5 anonim válasza:
en azert bevinnem, az orvoshoz telefonon keresztul,nem tud az orvos se biztosat mondani ha nem lassa a babat!!!! en is megsertettem egyszer a lanyomnak az orrat amikor tisztitottam de egy nagyon kicsit verzett es nem a szaja hanem az orra, egy nagyon kicsit oldalrol! mindenesetre en a helyedbe elvinnem! de lehet hogy tenyleg az amit az orvos mondott!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem vidd be az ügyeletre, ahol majd megvizsgálják. Legalább ti is megnyugodtok, így viszont egész éjszaka csak aggódni fogtok a pici miatt.
Biztosan nincs semmi baj, de biztos ami biztos, én bevinném.
3/5 anonim válasza:
Szia! Ha jó a kedve, biztos nincsen baj. Ha fáj valamije, úgyis sír és jelzi neked. Nyugodj meg, de légy azért résen. Persze könnyű mondani, én is biztos halálra ijednék :-)
4/5 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam is most 2 hónapos és már velünk is előfordult 2x. Először én is frászt kaptam, de a második alkalommal már észrevettem, hogy kikarmolta a kis ínyét, ahogy matatott a szájában. Pár pillanat alatt el is múlt a vérzés, ne aggódj! Valószínű, hogy nálatok is ez lehet, de ha megnyugtat, mutatsd meg dokinak is.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen, tényleg az én kicsim is mindig a szájában matat.lehet,hogy megkarmolta ő is.
2008. szept. 22. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!