Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzásnál mikor lázasodnak a...

Fogzásnál mikor lázasodnak a babák? Kisfiam 11 hónapos, és még nincs foga. Az ínye már eléggé duzzadt, tegnap este 38-ig ment fel a láza. Nem beteg, és a kúp le is vitte a lázát. Lehet, hogy végre kibújik az első fogacska?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég valószínű!
2010. ápr. 5. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindenhol azt olvasom (tudom most le fognak hurrogni),hogy a fogzás nem jár lázzal,ez csak tévhit. Ha a babád lázas,szerintem más okot keress mögötte.

De persze várd meg a tapasztaltabb anyukák véleményét,mert az én kislányomnak most jön egyszerre 3 foga,de nálunk se láz,se hasmenés se nyügi nem volt.

2010. ápr. 5. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
39 felett semmikepp nem megy fel fogzas miatt,ugyhogy figyeld hogy nem e mas betegseg elojele!Az en babamnak 39 -re ugrott,felhivtam a haziorvost erre o:egesz biztos a foga(mondtam neki hogy duzzadt az inye)errefel hugyuti fertozes kezdete volt,jo, ez egy ilyen egybeeses de konnyen becsapdhatunk.
2010. ápr. 5. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Bár azt mondják fogzástól nem lehet lázas a baba- hanem a legyengült immunrendszere miatt könnyebben elkaphatnak bategségeket, és innen van a láz is- mi is mindig lázasak vagyunk fogzásnál, most is. Kisfiamnak a 13.14.foga jön, nagyon szenved vele, náthás, köhög, lázas, nem alszik. Szóval, válasz a kérdésedre, igen, szerintem a foga jöhet a babádnak.
2010. ápr. 5. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolso valaszadonak:ezek szerint a nata es kohoges miatt lazas es nem a foga miatt mert a fogzas semmikeppen nem jar kohogessel es nathaval!Az hogy egyidejuleg jon a foga az megint mas...
2010. ápr. 5. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen az én babám is mindig akkor beteg mikor jön a foga.Legyengití az immunrendszert.Ilyenkor hamarább is gyógyul.
2010. ápr. 5. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ti nem ertitek hogy a fogzas nem gyengitheti le az immunrendszert,semmi koze hozza,az immunrendszert egy betegseg gyengitheti le,nem egy termeszetes folyamat!
2010. ápr. 5. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 6. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!