Melyiket érdemes használni orrszívó porszívót vagy hagyományos kézi, pumpás orrszívót?
Mi a lányunknál próbáltuk a kézit, abszolút semmit nem ért. Mi porszívósat használtunk nála is, és a fiamnál is. Egyébként nem szív erősen.
Igaz, hogy ordítanak közbe, de inkább ez, mint hogy nagyon baj legyen egy náthából, és fel kelljen szúrni.
Szóval szerintem jó a porszívós. Ja, de hallottam már olyat amit a vízcsapra kell rákötni, és úgy szív, de azt külön meg kell rendelni valahonnan.
De kifejezetten utálják a hangját!
Nekem mindkettő van de mindig el kell jutnom a porszívósig,mert az sokkal jobban kitudja hozni a váladékot főleg ha sűrű.Ha állítható a porszívó erőssége az nem árt.Őszintén mondom engem nem igazán érdekel ilyen esetben,hogy mennyire sír,mert az ő érdekében történik,hogy kapjon levegőt,nekünk már volt nem 1x arc,homloküreg,tüdőgyulladásunk.Ha nem jön ki a váladék,mert sok v.sűrű én először a porszívót alkalmazom utánna orrcseppet.Az infralámpa is sokat segít mellette.
én is idegenkedtem a porszívóstól és nem csak hogy hangos, de " én nem fogok olyan dolgot dugni a gyerek orrába, aminek a másik vége a konektorban van ".
de sajna be kellett látnom, hogy a kézi nem ér semmit.amit mi vettünk (arianna)saját maga állítja a szívó erősséget.nekünk takarító gépünk van, gondolhatod.de tényleg leszabályozza magát.és az én kisfiam nem is fél tőle kimondottan "szereti".
2hónapos kisfiú anyukája
A pumpás sajna semmit sem ért.A porszívós nagyon jó,gyors,és kipucolja rendesen az orrát.Ráadásul a lányom még hagyja is.
Növérem lánya pedig már maga´nak csinálja.
Szia!
Mi is ugyanígy idegenkedtünk a porszívóstól, de ma már belátom: ez a leghatékonyabb módszer. Legnagyobb meglepetésemre a kisfiam, aki jelenleg 13 hetes, még az első alkalommal sem sírt, sőt mintha megnyugodna... Mindig mosolyog a végén.
Egyébként nem szív erősen, ne aggódj. Ha mégis, többnyire a porszívón vannak fokozatok, lehet állítani rajta a szívás erejét...
Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!