4 hetes babával étterembe?
Én sem vinném!
Sem bevásárlóközpontba.Hozzánk még babalátogatóba is csak 2 hósan jöttek.
Nem, főleg most hogy ez a hányós-hasmenős járvány van, még igazán emberek közé se nagyon vinném. Mi k. 2 hónaposan vittük először vásárolni, de akkor semmilyen járvány nem volt.
Amúgy is picike még, hadd legyen a saját helyén, még egyelőre azt kell megszoknia.
1,5 éves kislány anyukája
Én sem vinném.A kicsi a tesómé.
Örülök,hogy más is így látja azt hittem csak én vagyok ilyen ,hogy nem vinném.
Nem csak a betegségek miatt. De mi van, ha rájön a sírhatnék, azért ilyen picikének nincs még fix napirendje. Legalábbis kislányom volt, hogy óránként evett ennyi idősen.
Étterembe lehet menni 2 hónap múlva is....
Szerintem.
Nem vinném. És nem is vittem. 4 hetesen egy csöpp kis újszülött.
Szomszédék vitték nyáron a 2 hós babát éttermi grillpartira, füstbe, tömegbe, mindenbe... Ki is nézték őket. Tudom, mert ott voltunk mi is. A miénk akkor már 8 hós volt, de otthon maradt a nagyszülőknél.
Mi most hétvégén voltunk bográcsozni a barátainkkal és az 5 hetes babánkkal... az autóban szoptattam-pelusoztam és elvolt a babakocsiban, a friss levegőn aludt. Semmi baja nem lett, mi pedig kimozdultunk.
Az étteremben sem ülsz 3-4 órát, egy órán keresztül meg csak elvan a babakocsiban, semmi baja nem lesz, senki nem köpi le, puszilgatja, miegymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!