Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves babának aki már...

Másfél éves babának aki már fél éve jár milyen cipőt kell venni tavasz nyárra?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy kell e még olyan ami tartja a bokáját pl. mert a szandálban nem látok olyat ami tartaná a bokát, de vékony vászoncipőben sem.
2010. ápr. 4. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Elöl,hatul zart,oldalt nyitott.

Elkarom kerülni a balesetet,màrpedig ilyen pici gyerekek csetlenek,botlank,nem krom hogy a beton lehorzsolja a labujjat,bokajat egy alesetben.Ha csak bbakocsibaül,akkor a teljesen nyitot ok,de én sétàkhoz inkabb zartat veszek szellözö lyukkal,vgy oldalt nyillassal.

2010. ápr. 4. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Vékony vászoncipőt semmi esetre nem vennék. Nem tartja a bokáját, ami pedig rettenetesen fontos. Nagyon jó szandálok vannak (zárt és nyitott /általában 3 db. csatos pánt van rajta/ is), pl. Siesta, Asso, Melanie. Mi Maus márkájút is ahsználtunk, ez olcsóbb, de ugyanolyan jó. De a Kínai boltokban is van jó minőségő, nem tudom pontosan a nevét, de talán Groove; vagy valami hasonló. Ez is jó, és sokkal olcsóbb.
2010. ápr. 4. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:

vászoncipőben is vannak már amik betétesek és tarja a lábukat.de szandit vegyél,vagy valami ilyet:

[link]

2010. ápr. 4. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon hepe-hupás a talaj és úgy tudom, hogy ilyen helyen a vékonytalpú cipő a jó (vagy cipő nélkül). Én ezért a liliputi.hu-tól veszek cipőt, de felmegyek a boltjukba felpróbálni. Amúgy van egy bokafogós szandink is (az aszfaltazott helyekre).
2010. ápr. 4. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én még azt vennék ami tartja neki, szandiból is és cipőből is. A deichmannban vannak tök jók leárazva.
2010. ápr. 4. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!