12 hetes babám, néha hanyat fekve keze lába ezerrel jár. Vajon fáj a hasa, vagy éhes lehet. Mi lehet? Adok neki cicit szó nélkül elfogadja. De így néha 1 óra múlva is ismét a cicizésnél vagyunk.
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 15:17
1/5 anonim válasza:
én fiam is ezt csinálja,csak ő a tápszert kapja van hogy 2-2,5 óránként.én sem tudom miért.lehet hogy unatkozik....
2/5 anonim válasza:
Lehet éhes, az anyatejet ugyanis 55 perc alatt megemésztik a babák. Az is lehet, hogy csak társaságra vagy komfortszopira vágyik. Ha fájna a hasa, azt más jelekből is észrevennéd, szerintem. De az én lányom olyankor is csinálja, ha ugyan a pocak nem fáj, de picit mégis szeles, így könnyebben kijön a puki.
3/5 anonim válasza:
Nem írtad, hogy ilyenkor sír-e? Az én babám hiperérzékeny és neki is folyton járt a keze-lába. De nem sírt, és szopizás közben is csinálta. Egyszerűen csak ideges típus.
4/5 A kérdező kommentje:
Egy darbig nem sír, csak jár a keze lába. Sőt ha beszélünk hozzá még gügyög is, mosolyog. Aztán egy idő múlva mintha begerjedne, na akkor jön a sírás is, és ekkor jön a cici is.
2008. szept. 21. 16:22
5/5 anonim válasza:
Akkor viszont lehet, hogy sok levegőt nyelt. Attól is szoktak kapálozni a babák. Próbáld meg többször megbüfiztetni evés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!