Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudom segiteni, gyakorolt...

Hogy tudom segiteni, gyakoroltatni a mászást?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd olyan helyre,ahol van elég mozgási lehetősége.Sokat nem tehetsz,ha még nem elég érett rá.Esetleg tehetsz tőle nem túl messz evalamit,amit elszeretne érni.Hagyd magára,ne segíts neki,akkor sem ha sír.Ha nagyon akarja elérni,akkor megpróbál érte mászni.Ha te segítesz neki,akkor nem fogja megtanulni.
2010. ápr. 3. 07:15
 2/4 anonim ***** válasza:

a dokinő és védőnő nekünk úgy mutatta, hogy hasra teszed és megtámasztod a talpát. ilyenkor már pár napos korban is ösztönösen löki magát, kúszó mozdulatot végez. nekem azt mondták a kórházban, hogy minden nap tornásztassam, kúsztassam, mert sokkal jobban fejlődik úgy.

pont hogy ne hagyd sírni hason ha nem szereti nem kell erőltetni

nekem a lányom 4 hónapos, gyűlölt hason lenni

aztán most hogy megerősödött a tornától már maga fordul hasra és élvezi, hogy erős és ,eg tudja magát tartani

2010. ápr. 3. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 10 hós múlt a kisfiam de csak az ágyon hajlandó mászni a szőnyegen pedig kúszik :D!

De nálunk már haladás mert mászni nem is akart! Tudna de lusta! Mondjuk ő hamar fel is állt 7.5 hós volt és ha teheti inkább megy! Nemtudok ellene semmit csinálni hiába próbáltam neki tanitani a mászást!

2010. ápr. 3. 09:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy csak kúszva közlekedik,mászni nem akar,ezért kivizsgálásra kell mennünk :(
2010. ápr. 5. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!