39. héten vagyunk, és nem jutunk dűlőre neveknél. Melyik név szebb?
Külföldön élünk.
Lány: Rosie, Kate, Emily, Millie
Fiú: Zak, Sam, Jack
Egyszerűen nem bírunk dönteni. Lehet hogy pár óra és megszületik, bár semmi fájdalom nincs.
Köszi a rendes válaszokat előre is!
39hkm
Mi se tudtunk dönteni az utolsó percig se, mondjuk mi tudtuk, hogy lámy ès csak 2 nèv maradt a vègère. Azok is nagyon hasonlóak, 1 betü volt az eltèrès. Mi megvàrtuk, hogy kinujjon ès akkor döntsünk. Abban a pillanatban, hogy rànèztünk azonnal egyèrtelmü lett, hogy hivják. :)
Ha nagyon nincs jobb ötleted próbàld ki ezt a módszert!
Nem biztos h tudja,mert pl Angliàban nincs egymillió uh mint itthon. A 12. hetin nem nézik, a 20. hetin meg ha nem úgy fordul...
Egyébként itthon is 2 nevet kell bemondani szülés elõtt.(de egyébként mit kell kötekedni már megint?)
Emily, Zak
Hát tőlem nem kértek két nevet, hol kell kettőt mondani?
Nekem amúgy a Kate és a Zac tetszik.
Én olyan nevet választanék, ami külföldön is és Magyarországon is jó. Például fiúban David, lányban Rahel, Naomi, Christina
De ha a fentiek közül kell választani, szerintem mindegyik szép. Pl. Emily és Jack.
Sokan nem is akarjak tudni mi a neme , kedves kotekedo hozzaszolo.
A Zak az gondolom Zachary , nekem az a kedvenc nevem , es a Jack !
Kate is a Rosie a lanyokbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!