Akinek lusta volt fogni a babája a cumisüveget, mennyi idősen evett-ivott mégis maga?
Figyelt kérdés
1 éves, az itatópoharát szokta egyedül használni, a tápszerest nem hajlandó. Vágyik ölbe, hogy mi etessük, gondolom.2016. márc. 11. 11:41
1/7 anonim válasza:
Tedd az itatópohárba a tápit. De egyébként idővel kialakul.
2/7 anonim válasza:
És mi akadálya van, hogy ölben megetesd? Gondolom napi 2-3 alkalomról van szó, ha már 1 éves. Nálunk is egy esti rituálé volt a lányommal, hogy lefekvés előtt az ölemben itta a tápszerét még 2 évesen is.
3/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy 22. hetes vagyok a másodikkal, így is marha sok az emelgetés, ölben levés, fogzik is, meg még az altatás is...
2016. márc. 11. 12:03
4/7 anonim válasza:
Akkor próbáld meg, hogy nem veszed ölbe, de szorosan mellette vagy, hátha úgy fogja. Vagy tartod neki. Illetve rá kellene jönni, hogy az itatópohár miben más. Könnyebb, kényelmesebb fogni.
5/7 anonim válasza:
Ezt az eredeti kérdésben nem írtad. De valószínűleg rád vágyik. Ha megszületik a kicsi akkor se lesz könnyebb.
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem is vágyik a testközelségre, mostanában nagyon szeret "kisbabáskodni", úgy értem, mint egy kis csecsemő, úgy igényli a testközelséget, felolvasást, játékot. Szerintem a szep. szorongás második hulláma van itt, tudom, azt másfél éves kor körülre teszik...
2016. márc. 11. 12:12
7/7 anonim válasza:
18 hónapos a lányom és még mindig csak behelyezkedik az ölembe és itatni kell cumisüvegből.
Fiam az 9 hónaposan már egyedül ivott. :/
Biztos, h ez neki egy rituálé, neki erre szüksége van. Lányom nagyon anyás, bújik. Biztosan iylesmiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!