9 hónapos babám leesett az éjjel az ágyról?
Hozzáteszem h kb. 40-45 cm magas ágyról esett a parkettára. :-( A gyerekorvosunk azt mondta h akkor vigyem be ha furcsát észlelek rajta. Most nem tudom eldönteni amit már írtam h az esés után már csak reggel ébredt.
Akinél esett már le gyermek az ágyról, hogyan reagált? Rohant a kórházba, vagy otthon figyelte?
szerintem ne aggódj ennyire.
Ha baj van, azt észre veszed, tudod, mit kell figyelni. nyugi! (szúúúúszáááá)
enyém 1 év körüli volt, amikor nagyágyba került, többször esett le róla, nem lett semmi baja. mondjuk az első esés után körbepárnáztam az ágyat, de ő ha esett, úgy esett, hogy felült álmában és másik irányba dőlt hanyatt... szóval ez ellen nem sokat véd a párna (és egy leesésgátló meg még nagyobb kárt tett volna).
illetve hiába figyeltem rá, mellettem volt, kezem a lábán volt, amikor egyszer az ülőgarnitúrán fel akart ülni, csak ott már nem volt ülőgarnitúra. egy az egyben hanyatt vágódott, neki a dohányzóasztal alsó polcának a tarkójával :o
óóó, azt a sírást, és lelkifurdalást... a gyerekkel együtt sírtam :( basszus, hát fogtam a lábát! és mégis. ujjnyi pukli lett a tarkóján... de kb 20 perc múlva már nem is érdekelte, ment a dolgára.
Szerintem már kiderült volna, ha rosszul esett volna. Külsérelmi nyom van?
Ha jókedvű, eszik, nyugodt, ne aggódj!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Kedves első! Nem lehetett akkor könnyű napod egy olyan esés után. :-( Szerencsére minden rendben.
Kedves 2.! Nincs külsérelmi nyoma az esésnek, figyelgettem/figyelgetem és ugyanolyan jó kedvű most de., mint máskor. Akkor talán fellélegezhetek!
Köszönöm Neked is! :)
Megnyugodtam, de akkor éjjel olyan lelkiismeret furdalásom volt, h azt elképzelni sem lehet. Nagyon rosszul éreztem magam. ;( De ma szerencsére ugyanúgy viselkedik, mint máskor. Csak az zavart még h nem láttam az esést.. borzalmas volt maga a huppanás..
Meg terhesen olvastam, hogy ketfele baba van. Az egyik, aki mar leesett az agyrol, es a masik, aki majd meg csak ezutan fog. Nem is ertettem, hogy lehet egy anya ennyire felelotlen. Beezeg en szuperanya leszek.
Nos, ez tartott 7 honapig, amikor is a kisfiam lehengerbucskazott a kanaperol. Nem ertem, hogy csinalta mindezt 5 mp alatt a falnak tolt franciaagy belsejerol. Nagy puffanas, 2 mp siri csond, majd ektelen siras.
40 cm-rol szonyegre. Nagyon megijedtem, vele sirtam, de nem volt utana gond. Csak megijedt. Nem szedelgett, nem hanyt. Utana jatek kozben ovatosan attapogattam, hogy erzekeny-e valahol, de semmi.
Szoval senki sem szuperanya. Nyugi. :)
Ezek a babak sokat birnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!