Gyerekszáj?! Hoztak már kényelmetlen helyzetbe gyermekeid, rokon babák? Korukhoz képest nagyon komoly gondolatokkal vagy apróbb csínytevésekkel?
Unokaöcsém 3-4 éves lehetett.Apa, anya és gyerek sétál a városban. Előttük sétál egy mini szoknyás csajszi. Gyerek odaszalad rásóz a csajszi fenekére "Jó bőr!!!!"
Sógorom csapkodta mindig tesóm hátsóját:) Tesómék majd elsüllyedtek szégyenükben.
Öcsém tizenévvel ezelőtt odament a kaputelefonszerelőhöz, és közölte vele:
anya alkoholista.
Két éves volt ekkor. Anya szegény majd' elsüllyedt. Nincs a családban iszákos, fogalmunk sincs, honnan szedte! :)))
Játszótéren voltunk a kisfiammal, ő 16 hónapos, még csak megfigyel...:)
odajött hozzánk egy kb. 2 és fél éves kislány a homokozóban és azt mondta, szia Réka vagyok, aztán, anya meg apa nem alszanak egy ágyban, elfognak válni, de azért még mindkettőjükkel játszhatok majd....
mondhatom, köpni-nyelni nem tudtam, az anyukája meg mit sem sejtve beszélgetett a padon...
bizony nagyon kell vigyázni mit mondunk a gyerekek előtt.
üdv
Voltam ma unoka húgommal (4 éves) és barátnőmmel tápszert íratni a pici fiamnak.A kiscsajszi javában kotorászott barátnőm táskájában mikor kiemelte az óvszert.Kérdezte hogy ez meg minek?Barátnőm, akinek sínben van a keze mondta hogy az zuhanyzáshoz kell, hogy ne legyen vizes a gipsz.:)
Erre unoka húgom:-Hát, én nem tudom ki mondta neked ezt a butaságot, de az oviban Máté azt mondta Kingának, hogy majd ha nagy lesz akkor egy ilyennel fogja megb@ni, és ez bizony k....n.
Nem vagyunk csúnya szájú família, ilyen téren nem aggódom, de sajnos már oviban is van néhány gyerkőc aki elég szabad szájú.Bele se merek gondolni mi lesz ha az én kis fiam odanő.
Aranyos történeteket meséltetek.De ha van még.....
Keresztlányom kiskorában nagyon éhenkórász volt, akár minden percben evett volna. Odament a keritéshez és átkiabált a szomszéd néninek: "Jutka néni éhes vagyok! Nincs valami ételed? Mert anyáék nem adnak." Az anyjáék majd el süllyedtek szégyenükben, mert az jött le hogy éheztetik a gyereket.
Az unokahugom mesélte hazafele a nagypapának, hogy az oviban az egyik fiú dugni akart vele a bokorban. Papa ijedten: "úgy érted el akart dugni valamit?" Erre ő: "dehogy is, meg akart dugni. Na mindegy papa, többet nem mesélek neked, mert te nem értesz az ilyesmihez."
Szintén buszon történt.
Kisgyereket már sokadszor figyelmezteti a papája, hogy ne álljon fel az ülésre, de csak nem hallgat rá a gyerek.
Petike, hányszor mondtam, hogy ne állj az ülésre, miért nem fogadsz szót?
Mire a gyerek: Neked is megtiltotta anyu, mégis a mosdóba pisilsz...
hihetetlen édesek a sztorijaitok, alig várom, hogy a fiam végre dumáljon!!!
amikor én voltam óvodás, kérdezte az óvónő, hogy van e valaki, akinek isznak a szülei, és én mondtam, hogy az én apukám bizony iszik...(a meccs alatt kb 2 üveg sört), este, mikor anyu jött értem az óvónő mondta anyunak, hogy hallotta, hogy a férje iszik, és reméli, hogy nincs semmi komoly gond, anyu meg nem is értette, hogy miről van szó.
meg mi is éhenkórászok voltunk az öcsémmel. mert egy lakótelepen laktunk, ahol mindenki ismert mindenkit, és ketten elindultunk szomszédolni, egész kicsik voltunk még. valahol sült krumpli volt, és mondtuk, hogy mi ennénk ilyet, mert nekünk otthon ilyet bizony nem adnak!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!