Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 7 hós múlt, de már...

Kisfiam 7 hós múlt, de már lassan két hónapja csak szenvedünk éjjel. Miért nem alszik éjjel?

Figyelt kérdés

Ha a foga fájna máshogy sírna. Van, hogy ezért ébred, ezt felismerem, de egyszerűen már nem tudom mit csinálhatnék, hogy legalább tudjunk egy kicsit aludni. A kiságyban este 8-tól kb éjfélig alszik, akkor kel először jó esetben. Aztán feláll és sír, pedig szinte ébren sincs. Csak cicivel nyugszik meg, de csak rágja, nem szopizik és csak mellettem hajlandó aludni 1-2 órát. Aztán ugyanúgy felkel, sír, cicizik, alszik. Nem fáj semmije, nem álmodik rosszat, nincs melege, nem fázik, nem éhes, nem szomjas. Segítsetek!

Előre is köszi!

2008. szept. 20. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Miket eszik?

Mert az enyém pl a pulykahústól csinálta ezt. Erős volt neki. De mire rájöttem...

Gondold végig, mi az ami változott 2 hónapja.

2008. szept. 20. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudom h tudok-e segiteni, de nekunk UGYANEZ volt. A lanyom is kb 6-7 honaposan kezdte es jo masfel honapig tartott. Eloszor fogzasra gyanakodtam, nem az volt. Aztan felmerult bennem is hideg/meleg/szunyog... szoptattam az se segitett. Aztan abba is hagytam az ejszakai szopit, na az megint nehezitett rajta. A kisagya a mi szobankban volt, ugyhogy atkoltoztettuk a sajat szobajaba. Eleinte az se nagyon akart segiteni. Aztan tovabbra is csak azt csinaltam, hogy bementem hozza mindig amig sirt (azonnal... bar ezert lehet, hogy itt most megkoveznek.. es a ferjem is azon a velemenyen volt, hogy hagyjuk sirni) szoval eleinte kivettem az agybol es a vallamon nyugtattam, neha vizet adtam neki. A vegen mar az agyabol nem vettem ki, hanem jol behajoltam "melle" es addig simogattam afejet/hasat, amig vissza nem aludt. Igy erezte hogy ott vagyok mellette, de nem bolygattam az ide oda mozgatassal. Most mar csak akkor alszik rosszul, ha TENYLEG jon a foga.. ejszaka 2-3 alkalommal megebred ha kiesik a cumi, de amint az megvan, alszik tovabb. Iszonyuan faraszto, tudom! Probalhatod azt, hogy a ferjedet kuldod oda.. nekunk nem valt be. Konyvesboltban lapozz bele nehany babas konyvbe az "alvaspanaszos" resznel, hatha talalsz ott is otletet. Remelem rendezodik!!
2008. szept. 21. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!