Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan működik a liberós...

Hogyan működik a liberós ajándékküldés?

Figyelt kérdés
Egy vonalkód hány pont?
2010. ápr. 2. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lépj be a liberoklubba.Ott találsz olyat, hogy vonalkód ellenőrzése.Beírod a kód alatti számokat, és kiadja, hogy hány pont.Feladod a megadott címre ajánlva, kb. 10 nap múlva kapsz egy e-mailt, hogy megérkezett.Ha összegyűlt a pont a kiválasztott ajándékra, akkor beváltod.A megapackos kód egyébként 5 pont, a többit nem tudom, csak ilyet veszek.Egyszerre több kód is beküldhető, így csak egyszer van postaköltség.

/Z/

2010. ápr. 2. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem 4 pontot ér a megapackos vonalkód? Vagy mostanában változtattak rajta?
2010. ápr. 2. 11:49
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 2. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:

De igen, bocs, rosszul emlékeztem, most küldtem be ötöt, és 20 pontot kaptam, de úgy emlékeztem , hogy négyet küldtem.kösz, hogy szóltál

/Z/

2010. ápr. 2. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
De jó!Én úgy bontottam ki,hogy a vonalkódot elszabtam!
2010. ápr. 2. 11:58
 6/7 A kérdező kommentje:
én meg már vagy 15 zacskót kidobtam :-(
2010. ápr. 2. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
óóó eddig én sem hallottam erről, mi liberót használunk születés óta (most 9 hós) de akkor ezután már nem dobom el, köszi!
2010. ápr. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!