Marcell vagy Bence?
Figyelt kérdés
A párom Marcell, viszont a Bence mindkettőnknek tetszik. A párom azért szeretné, ha a kisfiunk is Marcell lenne. Esetleg Marcell Bence? 31hkm2016. márc. 7. 22:17
11/20 anonim válasza:
Lehetséges, hogy inkább meg kellene várni, amíg a kicsi megszületik, és ránézésre megállapítani, hogy inkább Marci, vagy inkább Benő a gyermek, vagy pedig kimondani neki mind a kettőt, és amelyiknél pl elvigyorodik, vagy felemeli a kezét, az lesz a nyerő.
12/20 anonim válasza:
Nekem a Marcell jobban tetszik, de apa nevét maximum másodiknak adnám.
Bence nekem túl gyakori a toplista 1. helyezésével, emiatt én azt sem adnám.
De ha titeket nem zavar, akkor én 'Vezetéknév' Bence Marcell névre szavazok.
13/20 anonim válasza:
Nagyon kommersz nevek, ráadásul mindkettő "gyerekes". Kisfiúnak elmegy, de gondolni kéne arra, hogy mi lesz, ha felnő.
14/20 anonim válasza:
A Bence túl kisfiús, ha a gyerek felnő, nem fog jól állni.
Nevezhetitek Benjáminnak, és akkor gyerekként lehet bencének becézni.
15/20 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, amúgy meg engem nem zavar ha valaki a szülőről kapja a nevét, százszor jobb mint hogyha valami idióta nevet kapna a gyerek. Nem tudom ezen miért akadnak ki egyesek, mármint, ha már a kérdezőt nem zavarja, nem tudom mit bizgat ez másokat.
16/20 anonim válasza:
Kérdező, neked mi a véleményed a 11-es válaszról?
18/20 anonim válasza:
Ezek közül egyértelműen a Marcell. Ez külföldön is megállja a helyét és felnőttként is viselhető. A Bence szerintem egy túlértékelt tucat név. Vannak ennél szebb benes nevek is.
19/20 anonim válasza:
A Bence jobban tetszik. Marcell helyett inkabb Marton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!