Miért folyik ki mindig a kaka a pelusból?
Figyelt kérdés
Már több fajtát is kipróbáltam jelenleg 5 hónapos lányomnál. Most a Libero 3-at használjuk, de ebből is állandóan kifolyik vagy a combocskái szélénél, vagy a hátánál a kaki. Talán rosszul teszem fel Neki...2008. szept. 20. 18:18
1/7 anonim válasza:
Nem,a babakaki már csak ilyen.Főleg,amikor a fogzásnál meghígul.A lányomnak a legkisebb kaki és képes a nyakáig folyna,ha nem sietek.Próbáld ki a huggiest,ha még nem tetted,annak nagyon gumis a háta.
2/7 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos a fiam, és még egyszer se folyt ki semmi.
Szerintem szorítsd meg jobban a pelust, elég gumis, nem fog megfulladni tőle.
Egyébként mi Rossmannos pelust használunk, vagy Pamperst.
3/7 anonim válasza:
nekem 2 hónapos a fiam, de neki se folyt ki a kaki csak akkor, mikor annyira bepakolt a pelusba, hogy nem fért...viszont a pisi szinte minden alkalommal kifolyik. van egy barátnőm, akinek a kislánya is mindig nyakig kakis...lehet, hogy ilyenek a lányok...
4/7 anonim válasza:
Nekem fiam van, és nálunk is gyakran kifolyik a híg kaki...És nem azért, mert rosszul teszem fel a pelust. Egyszerűen híg az anyatejes kaki, és ha megfelelő gyorsasággal és pisivel együtt érkezik a pelusba, az nem képes felszívni. Így lesz a gyerek háta közepéig kakis :-) Mi is sok pelust kipróbáltunk, de a Huggies szívja legjobban a híg kakit. Persze, minden gyerek más...
5/7 anonim válasza:
Én hónapok óta nappalra dm-es pelust éjszakára liberót adok rá.Soha nem folyt még ki semmi pedig naponta többször van széklete.
6/7 anonim válasza:
Szia.Én is Huggies párti vagyok.Ezzel még nem volt gondom,12 órát is kibír-ha csak pisi van-és jó sok kaki fér bele.18 hetes baba anyukája
7/7 anonim válasza:
A uggies jó pelus,a Pampers viszont nem jött be.Nekem a kislányom a Pampersben állandóan kakis volt a háta közepéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!