Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettesem meg 14...

Hogyan szerettesem meg 14 hetes kisfiammal a babakocsit?

Figyelt kérdés
Nálunk a séta ugy zajlik:gyerek a kézben és toljuk az üres kocsit.Csak mikor egyedül vagyok kicsit nehézkes ezt megoldani.
2008. szept. 20. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerült megszerettetni a lányommal, így mindenhová kézben cipeltem. Legalább jól kiizmosodtam. :D
2008. szept. 20. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,csak egy több mint 7 kg. babával kicsit nehézkes:)
2008. szept. 20. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nehéz dolog, hiszen jól tudja, hogy te úgyis cipeled, így nincs szükség a kocsira. megszerettetni nem biztos, hogy tudod, esetleg elfogadtatod vele, hogy séta alkalmával abban kell ülnie. Mást nem tudsz tenni, csak ha sír, kiveszed, megnyugtatod, majd visszateszed. Ezt addig ismételgeted, amíg sír. Beletelhet több hétbe is (nálunk 2 hét volt), de utána szerintem beletörődik. Lesz ő még 10 kg, ill. több is, akkor még nehezebb lesz cipelned:-)
2008. szept. 20. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
A lányomnál én sem tudtam "megszerettetni" a babakocsizást még vízszintes volt a kocsi. A fiamnál minden ugyanúgy kezdődött. Ahogy betettem a kocsiba elkezdett sírni. Akkor azt csináltam, hogy megvártam míg elálmosodik és ekkor tettem be a kocsiba. Kicsit nyugtalan volt még akkor is. A fejéhez tettem egy pelenkát, hogy érezze van valami ami az övé. Lassacskán "beletörődött". Most már nyugodtan tologathatom akkor is ha ébren van.
2008. szept. 21. 09:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,már ma du. kipróbálom az új taktikákat:).Remélem sikerrel járok.
2008. szept. 21. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!