Anyukák, fél év körüli babával, hogy jártok el baba-mama klubokba, babás programokra, stb?
Mi jarunk 12 hetes kora ota baba-mama tornara babamasszázzsal kombinálva és most 4 hónaposan kezdtünk egy mondókás játszós csoportot.
Én nem vettem észre, hogy megviselné. A torna 11 kor kezdődik, és már hozzá igazodik a napirend, hogy előtte még odaérünk alszik a babakocsiban, így mire odaérünk kb fél óra, kipihent. Ha meg tovább aludna, akkor beviszem a mózesben és alszik tovább zavartalanul. Az összes többi anyuka is ezt csinálja.
A mondókás csoport meg 9-kor kezdődik, szintén elalszik az úton odafelé, de ilyenkor magától fel is ébred, fél11-kor van vége és alszik visszafelé a kocsiban, meg teszek vele pár kőrt hogy tovább tudjon kint aludni.
Nekünk igy nagyon bevált.
Próbáltam egy másik csoportot is ami este kezdődött 6-kor, az katasztrófa volt, gyűgös volt egész idő alatt, úgyhogy azt abba is hagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!