Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislanyunk 9 éves és meg...

Kislanyunk 9 éves és meg mindig velunk alszik hogyan szoktassam le rola alitolag fél magába?

Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nehéz lesz...én ezt tenném: először átgondolmám,hogy nekem mi a jó abban,hogy velem alszik (pl.féltem-e egyedül, jó kifogás-e arra,hogy a férjemmel ritkán szexeljünk stb.) Utána igyekeznék magamban tuti biztosan eldönteni,hogy vége,nem alhatunk együtt tovább a gyerekkel. Ha ez sikerült,akkor leülnék a lányzóval és elmondanám neki,hogy megcsináljuk a szobáját,pont olyanra fogjuk berendezni,ahogy ő szeretné.kap saját dolgokat (ha minden meg van neki,akkor átrendezzük ahogy szeretné), vagy kifestjük olyan színre,amilyen neki tetszene.veszünk neki éjjeli fényt is stb. és kitűzünk egy dátumot. Ha sikerül ott aludnia jutalmat is adnék neki,pl. ott alhat nálunk valamelyik barátnője vagy valami olyat,ami kellően motiválja a kislányt a külön alvásra. azt is lehet,hogy az elején míg elalszik ott vagyunk bent vele,ugyanúgy mesélünk neki,mintha kisebb volna. Sok sikert!
2008. szept. 20. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiam aki évekig aludt köztünk, úgy szokott le róla, hogy eleinte én "költöztem" esténként az Ő szobájába,(addig amíg el nem aludt), aztán egy idő után már nem igényelte hogy mellettem aludjon el! Azt viszont megbeszéltük Vele, hogy ha nagyon rosszat álmodik vagy ha éjjel felriad és nem tud visszaaludni akkor nyugodtan átjöhet közénk!

2008. szept. 20. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is nagyon sokáig aludtam az Anyumékkal :) Emléxem, hogy nagyon nehezen szoktam át a saját szobámba, mert Én is féltem egyedül aludni... De nekem is az volt a megoldás, hogy átjött hozzám Anyukám mesélni, amíg el nem aludtam... és utána már nem tudom hogy, de magamtól sikerült elaludnom és minden rendben volt :) ha rosszat álmodtam akkor vagy átmentem aludni hozzájuk vagy Anyum jött át hozzánk :)

Imádtam olyan kicsi lenni... annyira jó volt :( de már 18vagyok... :) minden jóban van vmi rossz és minden rosszban van vmi jó is... :)

2008. szept. 20. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

hozzánk helyett hozzám :)

2008. szept. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!