Kislanyunk 9 éves és meg mindig velunk alszik hogyan szoktassam le rola alitolag fél magába?
Szia!
A fiam aki évekig aludt köztünk, úgy szokott le róla, hogy eleinte én "költöztem" esténként az Ő szobájába,(addig amíg el nem aludt), aztán egy idő után már nem igényelte hogy mellettem aludjon el! Azt viszont megbeszéltük Vele, hogy ha nagyon rosszat álmodik vagy ha éjjel felriad és nem tud visszaaludni akkor nyugodtan átjöhet közénk!
Szia! Én is nagyon sokáig aludtam az Anyumékkal :) Emléxem, hogy nagyon nehezen szoktam át a saját szobámba, mert Én is féltem egyedül aludni... De nekem is az volt a megoldás, hogy átjött hozzám Anyukám mesélni, amíg el nem aludtam... és utána már nem tudom hogy, de magamtól sikerült elaludnom és minden rendben volt :) ha rosszat álmodtam akkor vagy átmentem aludni hozzájuk vagy Anyum jött át hozzánk :)
Imádtam olyan kicsi lenni... annyira jó volt :( de már 18vagyok... :) minden jóban van vmi rossz és minden rosszban van vmi jó is... :)
előző vagyok!
hozzánk helyett hozzám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!