Másnak a 4.5 hónapos babája mennyit van el egyedül?
kb. 3-4 hónaposan a pihenőszékben fél órát - órát volt el egyedül délelőtt, és ugyanennyit délután a szőnyegen.
amit elronthatsz, ha azonnal ugrasz a sírásra. Én ilyenkor előbb mindig kezébe adtam mindenféle fura dolgot: kulcsot, kupakot, befőttes üveg tetejét, szóval bármit ami neki érdekes...az lekötötte...először csak 5 percre, másnap 10 perce stb...persze ha nagyon sír akkor ki kell venni. De ha azt látja hogy nyekken egyet és még a wcről is berohansz, akkor bolond lesz egyedül maradni :)
kedves lepontozó...talán nem volt válasz a kérdésemre a konkrét órában megadott idő, hogy mennyit van el a babám egyedül?
talán az nem tetszik hogy én nem ugrok minden nyekkenésére? tudod, kezdetektől így csinálom, és most 1,5 éves korára egy csoda nyugodt, kiegyensúlyozott vidám kisbaba és nagyon jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!