Hol lehet és kb mennyiért venni Humana baby fit 1 és 2-t?
Figyelt kérdés
Sajna nem tudom miért de már nem irja fel a gyerekorvos mert elmúltunk 6 hósak. Mi a különbség az 1 és a 2 között? Izben van vmi, azt is mondta a gyerekorvos hogy már a 2-eset kellene adnom neki. Félek nem fog izleni.2008. szept. 20. 13:54
1/2 anonim válasza:
Nem tudom mért nem írja nektek ki az orvos az 1- est használjuk mi is és 1éves korig kilehet íratni.Azt hiszem 2-est láttam a rossmanba
2/2 anonim válasza:
Az egyeset 4 hónapos korig lehet,utána lehet áttérni a kettes változatra.Mi most vettünk 2000 Ft volt 1 doboz,de receptre 6 hónapos korig az 50%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!