A vizet is langymelegre kell melegíteni a babának?
Figyelt kérdés
3 hónapos babám szerencsére iszik vizet, amit kB olyanra melegitek, mint a tápszer. De mikortól fogad el hideg cuccot is? Egyszer beleivott a hideg vízbe több ment mellé, mint a szájába. Hamarosan hozzataplalok, almalevet már nem akarok melegíteni.2016. márc. 3. 07:58
1/3 anonim válasza:
Az enyém hidegen egyáltalán nem fogadta el a vizet melegebben is csak 1-2 kortyot de nem volt gond az almalével. Na most nálunk mindennapos az almalé mivel fogyott a pisis pelus száma az első étkezés kiváltása után és hidegen issza. A tápszer azóta se kell neki langyosan ha véletlenül nem melegítem meg rendesen reklamál és mehetek még mikrózni egy kicsit mert nem eszi meg. De az almalével nincs gond.
2/3 anonim válasza:
A hideg és a meleg között van átmenet. Szobahőmérsékleten hagyott víz tökéletes. A lényeg hogy ne a hűtőből add. De ez az alma levénél is fontos lesz. Azt se kaphatja majd úgy, hogy lereszeled, kifolyatod, majd behűtöd.
3/3 anonim válasza:
Három hetes a babám, és sosem melegítettem neki a vizet, szobahőmérsékleten issza. Van itthon babavíz, kint vannak a bontatlan palackok a konyhában a polcon, ezeket sosem melegítem.
Szerintem eddig sem kellett volna melegíteni, bőven jó szobahőmérsékleten a víz is, meg bármilyen más ital is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!