Szoktátok rendszeresen tisztítani a babátok orrát?
Természetesen.
Főleg fürdetés utàn gyogyszertàri babaorrcseppel ami szimpla sos viz és orrszi porszival. De ha pl egyébként is tele az orra mert pl sokat sirt akkornem vàrok fürdetésig. A sos vizről kesobb àttértem a sima forralt vizre mert szerintem hosszu tavon nem jo mindig soval "maratni"a nyalkahartyat
Minden nap orrszívó porszívózod a gyerek orrát? Nem ok nélkül van orrváladéka az embernek.
Mi csak akkor tisztítottuk az orrát, ha volt benne valami vagy beteg volt. Teljesen felesleges naponta orrszívózni.
bedagadhat az orrnyálka hártya a folyamatos porszívózástól ami csak fokozza az eldugulást.
kérdező: nem tudom milyen orrporszit próbálsz, de valamilyen legyen otthon, mert ha viszont náthás lesz, akkor óránként legalább egyszer ki kell neki szívni. Nekem van kézi, elektromos, és porszívós is. mondhatom a három közül egyedül a porszívós ér valamit, a kézi valóban bele se fér az orrába, az elemes nulla, Graco, talán jobb márkában ér valamit, az enyém nem sokat.
A porszívóra köthető viszont pikk pakk kiszívja, és ha kezdetektől mantrázod neki hogy az a "világ legmulatságosabb dolga" meg eleve szoktatod a zajokhoz, akkor nem is fog tőle kiborulni...az enyém már maga szól ha ki kell neki szívni, 1,5 éves. De én kezdetektől porszívóztam tőle 2 méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!