Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora a 7 hónapos kisfiad lába?

Mekkora a 7 hónapos kisfiad lába?

Figyelt kérdés
Csak én találom nagynak a kisfiam lábát, vagy ez átlagos? 10cm. De ez már 18-as méret, nem? A lányom 19-es cipővel kezdett járni 1 évesen!
2010. ápr. 1. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Az én kisfiam még nincs 7 hónapos, de már ő is 18-as cipőket hord. Még nem mértem centiben milyen hosszú a lába. Bár ő egyébként is nagy minden szempontból. 10kg és 75 cm.

Te kisfiad is nagy baba, mert az magyarázhatja a nagy lábat.

2010. ápr. 1. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak 7 hónaposan egy 19-es kocsicipőt vettem, és most egy évesen 20-asban kezd el járni. Szerintem ez is a génektől függ.
2010. ápr. 1. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

10 cm-es a lába, de nekem mégis olyan kicsinek tűnik!

/Z/

2010. ápr. 1. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én harmadik fiam nagy lábon él:), 19-es cipőt vettünk neki, 5 hónapos lesz. A nagyoknak egy évesen volt ekkora...
2010. ápr. 2. 06:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Na akkor nem mi rendelkezünk extrém méretekkel! :) Kíváncsi vagyok, mekkora lesz az első járós cipője!

Amúgy nem olyan hatalmas baba. 7,6 kg és kb. 68cm így 6,5 hósan.

2010. ápr. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!