Mikor mutatnak rá a dolgokra a babák?
Gondolok arra, hogy hol a lámpa, hol a maci...
A kislányom 10 hónapos, de mikor próbálkozok ezzel, csak néz rám nagy szemekkel...
Még a pápá sem megy....
Kisfiam is 10 hónapos, de ő már 9 hónapos kora óta mutogat a tárgyakra és mondja hozzá hogy ö-ö, és várja hogy megmondjam neki hogy pl. az az óra. Miután megmondtam mutat a másik tárgyra és így tovább. Evés közben mostanában mindig ezt játsszuk, így legalább szépen megeszi a kajáját mert ez leköti a figyelmét, különben nem lenne türelme az evéshez.
Pápázni már 8 hónaposan tudott, viszont tapsolni még most sem tud, a süti-süti pogácsát is úgy csinálja, hogy a jobb kezét ütögeti a balhoz.
bocsi off, de mi az a süti-süti pogácsa??? :) már nem először hallom :)
az én kisfiam amúgy 8 hós és még semmit sem csinál ezek közül, pedig már én is próbálkoztam :)
köszi
Ezt a süti-süti pogácsát lécci írjátok le, mert én sem tudom hogy kell.
Megfogjuk a gyerek kezét és tapsoltatjuk - az első két sor alatt maga előtt, aztán az egyik oldalon, majd a másik oldalon:
Süti, süti pogácsát,
apjának, anyjának,
tejbe-vajba az apjának,
sóba-vízbe a dadának.
Süti, süti pogácsát,
apának, anyának,
sóba, vízbe az apjának,
tejbe, vajba az anyjának.
Nekem csak ránézett dolgokra és megfogta őket. a kiságyban felállt és kérdeztem, hol vannak a zümik? Az a forgó az ágy fölött. Megfogta, Hol a kutyusod, azt is megfogta. Micimackós poszterre is ránézett ha kérdeztem. Olyan 8 hónapos volt. Most 1 éves és mindenre mutogat, csak arra nem amit kérdezek:)
A szomszéd kisfiú, már 11 hónaposan megmutatta a könyvben, a banánt, macit, Hát nem egyformák.
Az én lányom 1 éves. Még csak kb 1 hónapja érdeklik a könyvek. Eddig hiába mutattam, inkább megette. Már 5-10 percre leköti ha mutogatok, de még nem mutatja meg amit kérdezek. Ő már kezd rámutatni dolgokra.
Inkább pakol, rámol, jön-megy, nemrég jött rá a formabedobó használatára, ezekkel játszik.
Pápá-t néha int, pedig tud, csak nem érdekli az integetés.
Ha látsz a lányodon fejlődést, akkor szerintem nincs gond. Én legalábbis nem aggódok, mert a lányom más dolgokban meg kimondottan ügyes. A lányom nem egy "könyvmoly". :)
Kedves tegnap 18.08-as.
Ez az , hogy az én babám is még mindent megeszik.. Pár pillanatig néz, amikor mutogatok, beszélek ,aztán a szájába veszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!